Tuote sisältää useita erilaisia luonnossa esiintyviä eläviä hyötymikrobeja. Tuotteen kantavana osana ovat tehokkaat EM mikro-organismit, jotka luovat tasapainoisen, terveen ja kestävän ympäristön. Tuote sisältää aerobisia ja anaerobisia mikrobeja, jotka toimivat – eivät yksistään rinnakkain, vaan myös synergisesti yhdessä. Tämä varmistaa, että tuote toimii myös hapettomissa olosuhteissa tehokkaasti.

VAHVISTAA MAAPERÄN MIKROBIKANTAA

ProBIO Tech® Green Drive parantaa nurmikon hyvinvointia ja kulutuskestävyyttä griineillä ja väylillä. Tuote vähentää merkittävästi veden pintajännitystä ja siten vähentää kasteluveden tarvetta ja auttaa kasveja myös hyödyntämään tehokkaasti kasvualustassa oleva absorptioveden sekä ravinteet. Keinotekoisten lannoitteiden ja kemiakaalien käyttöä voi vähentää.

”Olemme käyttäneet ProBIO Tech™ GreenDrivea leikkuu- ja holkitusjätteen kompostoinnissa ja todenneet, että se toimii hyvin. Kesällä levitämme tämän kompostoituneen ja erittäin ravinteikkaan maaperän kentälle – Ilkka Kaivosoja / Tapiola Golf”.

ProBIO Tech® tuotteet sisältävät luonnossa esiintyviä hyötymikrobeja, kuten fotosynteesibakteereja sekä erilaisia hiivoja (mm. Lactobacillus casei, Lactobacillus plantarum, Rhodopseudanomas palustris, Saccharomyces cerevisiae sekä UV-puhdistettua vettä.

ELINVOIMAA, KOSTEUTTA, RAVINTEITA

Lisäämällä ProBIO Tech® Green Drivea kasteluveteen, pystyvät kasvit hyödyntämään erinomaisesti kasvualustaan ja kuitukerrokseen sitoutuneita ravinteita. Tuote toimii hyvin myös biohiilen ja nestemäisten lannoitteiden ja ravinteiden kanssa. ProBIO Tech® Green Drive on tiiviste, joka annostellaan ohjeen mukaan kasteluveteen. Tuotteen säännöllinen käyttö, takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen, johon myös asiakkaat ovat tyytyväisiä.

Viljavuuspalvelu Oy:n tekemät puolueettomat analyysit vahvistavat, että tuotteella on merkittävä vaikutus maaperän ravinnepitoisuuksiin.

Lataa tuotekortti (pdf) Käyttöturvatiedote (pdf)

 

Vesi

ProBIO Tech®

Green Drive

 

Riittoisuus

300 l 0,5 – 1,0 l 1 ha
1000 l 1,5 – 3,0 l 3 ha

Turun yliopiston biokemian laitoksen tutkimuksessa todettiin, että ProBIO Tech™ mikrobiseos vähentää ja hillitsee pythium sp. tyyppisten sienien kasvua.

  • Tuote valmistetaan steriilin käymisprosessin avulla mikrobiseoksista, sokeriruokomelassista, erikoisvedestä ja luonnon tisleistä.
  • 10 ja 20 litran kanisterit, 200 ltr tynnyrit ja 1000 ltr IBC kontit
  • Varastointi, kuljetus ja säilytys viileässä ja auringonvalolta suojattuna
  • Säilyvyys suljetussa ja ilmatiiviissä pakkauksessa n. 24 kuukautta pakkauspäivästä, viileässä auringonvalolta suojattuna, huoneenlämmössä tai viileämmässä
  • Valmiiksi laimennettu käyttöliuos säilyy aktiivisena n. 2 vrk (48 tuntia), jonka jälkeen sen vaikutus alkaa heikentyä. Tehoa menettänyt liuos voidaan käyttää kompostiin tai kasvimaille.

ProBIO Tech® Green Drive on 100% luomutuote, joka ei sisällä geenimuunneltuja mikrobeja eikä kemikaaleja.

EVIRA: 539/2006 AS.NRO T-00026060 luomulannoite.